Известие

Collapse
No announcement yet.

ПОКУПКА НА АЛФА РОМЕO GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

тази е на един приятел, наби доста пари в нея, обслужена е изцяло

http://www.mobile.bg/11438210079444648
    Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Питай го дали случайно би се разделил с каплите
      Иначе и мое приятелче продава неговата, обслужена преди 1000км при Румен http://www.cars.bg/c1293752

Comment

Колеги имам оферта за Гтв 3.0 в6 220кс. Ако има някой мераклия скоро ще има обява в продава.. Нямам идея колко е реалната цена на такъв автомобил, но ще се радвам, ако мога да помогна на някой да се сдобие с този страхотен екземпляр. 99' на 120к км.
        Attached Files
        Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
        ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Aз проявявам интерес, ама за цената нищо не мога да кажа, разбира се.
          От моя гледна точка мога да искам да я купя за 5лв., ама това е ясно, че не е сериозно.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Колега, цената на която мога да докарам колата тук е около 7к. Искам да видя какъв е интереса към автомобила на тази цена, и да преценя заслужава ли си. За сега сте двама мераклии. Ако сте сериозни бих поел рискът да я докарам, защото моят човек там ми гарантира за състоянието на колата. Ще изчакам още седмица за да разбера какъв е реалният интерес към колата и ще преценя дали да действам на своя глава. Поздрави!

Comment

Доста рискова инвестиция.
              ГТВ се продава трудно.
              С Арезе - още по-трудно.
              В един момент както всички са супер надъхани, меракът им секва от предстоящите обслужване, данък,г.о,разход на 3.0 24в.
              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Така е колега. Освен първоначалното закупуване, има и последващи разходи. Освен това тази кола не е подходяща за ежедневка, по-скоро втора кола за уикенда. Със сигурност ще е голям кеф да се пътува с нея. Най-вероятно ще е трудна за продажба и за това не бих рискувал да я взема ако няма сериозен интерес. Иначе много ми се иска да я покарам

Comment

7 е добра цена за фейсов V6
                  Now: 156 2.5 V6 24V
                  Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

А как стои въпроса с ръждата?
                    20 годишна кола от Австрия не ми звучи много добре...
                    Освен ако не е гаражна и карана само през топлите месеци.
                    156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                      7 е добра цена за фейсов V6
                      Това aко е в лева, даже е направо евтино.
                      Цените на тези автомобили постоянно се качват.

BTW, обслужването и поддържането на 3.0 излиза по-евтино отколкото на 2.0ТS.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        Това aко е в лева, даже е направо евтино.
                        Цените на тези автомобили постоянно се качват.

BTW, обслужването и поддържането на 3.0 излиза по-евтино отколкото на 2.0ТS.
                        За лева говорех,
                        а за обслужването не съм съгласен, явно не си на ясно
                        Като части може да имат някои елементи по-евтини от на спарковете, но като труд в сервиза въобще не е така...
                        Интересувай се, ако се наложи да ревизираш алтернатор или стартер ... как се свалят

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                          За лева говорех,
                          а за обслужването не съм съгласен, явно не си на ясно
                          Като части може да имат някои елементи по-евтини от на спарковете, но като труд в сервиза въобще не е така...
                          Интересувай се, ако се наложи да ревизираш алтернатор или стартер ... как се свалят
                          Близо 6г. карах 2.0ТС, сега вече 5-та година карам 3.0 и мога да направя директно сравнение.
                          Ама щом си решил, че не съм наясно - ОК.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Човек много лесно може да провери:

3.0 - https://www.autopower.bg/%D0%BA%D0%B...1-d276c87.html
                            2.0 - https://www.autopower.bg/%D0%BA%D0%B...c-d273c87.html

Общо взето при 3.0 цените са двойни, тройни и четворни.
                            Като добавим и разхода на бензин и повечето необходимо масло, нещата стават още по-убедителни.
                            А една газова за шестака също е по-скъпа - по-мощен изпарител, две рейки с дюзи и така нататък...

---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:45 ----------

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                            Близо 6г. карах 2.0ТС, сега вече 5-та година карам 3.0....
                            Може би проблема идва от там, че сравняваш цените на частите на 2.0 от преди 10 години с цените на 3.0 сега.
                            Нормално е, колите остаряха, частите поевтиняха.
                            Last edited by dhtj; d.m.y г., 08:52.
                            156 2.0TS

Comment

Aми не, просто шестаците не са толкова капризни и са по-здрави. Поне от личен опит съм стигнал до този извод.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Говорим за GTV, 166 има доста повече място в коша отпред.
                                На мен обслужването на шестака ми излезе 1400лв като частите бяха с 30% надолу. Маслото и филтрите още 200лв. Не знам как ги виждаш по-евтини от TS. Съединителя и той е по-евтин сигурно?
                                Разликата в поддръжката е двойна - от личен опит

Comment

Working...
                                X