If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги имам оферта за Гтв 3.0 в6 220кс. Ако има някой мераклия скоро ще има обява в продава.. Нямам идея колко е реалната цена на такъв автомобил, но ще се радвам, ако мога да помогна на някой да се сдобие с този страхотен екземпляр. 99' на 120к км.
Aз проявявам интерес, ама за цената нищо не мога да кажа, разбира се.
От моя гледна точка мога да искам да я купя за 5лв., ама това е ясно, че не е сериозно.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Колега, цената на която мога да докарам колата тук е около 7к. Искам да видя какъв е интереса към автомобила на тази цена, и да преценя заслужава ли си. За сега сте двама мераклии. Ако сте сериозни бих поел рискът да я докарам, защото моят човек там ми гарантира за състоянието на колата. Ще изчакам още седмица за да разбера какъв е реалният интерес към колата и ще преценя дали да действам на своя глава. Поздрави!
Доста рискова инвестиция.
ГТВ се продава трудно.
С Арезе - още по-трудно.
В един момент както всички са супер надъхани, меракът им секва от предстоящите обслужване, данък,г.о,разход на 3.0 24в.
Така е колега. Освен първоначалното закупуване, има и последващи разходи. Освен това тази кола не е подходяща за ежедневка, по-скоро втора кола за уикенда. Със сигурност ще е голям кеф да се пътува с нея. Най-вероятно ще е трудна за продажба и за това не бих рискувал да я взема ако няма сериозен интерес. Иначе много ми се иска да я покарам
Това aко е в лева, даже е направо евтино.
Цените на тези автомобили постоянно се качват.
BTW, обслужването и поддържането на 3.0 излиза по-евтино отколкото на 2.0ТS.
За лева говорех,
а за обслужването не съм съгласен, явно не си на ясно
Като части може да имат някои елементи по-евтини от на спарковете, но като труд в сервиза въобще не е така...
Интересувай се, ако се наложи да ревизираш алтернатор или стартер ... как се свалят
За лева говорех,
а за обслужването не съм съгласен, явно не си на ясно
Като части може да имат някои елементи по-евтини от на спарковете, но като труд в сервиза въобще не е така...
Интересувай се, ако се наложи да ревизираш алтернатор или стартер ... как се свалят
Близо 6г. карах 2.0ТС, сега вече 5-та година карам 3.0 и мога да направя директно сравнение.
Ама щом си решил, че не съм наясно - ОК.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Общо взето при 3.0 цените са двойни, тройни и четворни.
Като добавим и разхода на бензин и повечето необходимо масло, нещата стават още по-убедителни.
А една газова за шестака също е по-скъпа - по-мощен изпарител, две рейки с дюзи и така нататък...
---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:45 ----------
Близо 6г. карах 2.0ТС, сега вече 5-та година карам 3.0....
Може би проблема идва от там, че сравняваш цените на частите на 2.0 от преди 10 години с цените на 3.0 сега.
Нормално е, колите остаряха, частите поевтиняха.
Говорим за GTV, 166 има доста повече място в коша отпред.
На мен обслужването на шестака ми излезе 1400лв като частите бяха с 30% надолу. Маслото и филтрите още 200лв. Не знам как ги виждаш по-евтини от TS. Съединителя и той е по-евтин сигурно?
Разликата в поддръжката е двойна - от личен опит
Comment